Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از  اداره کل صنعت، معدن و تجارت همدان، احمد شانیان عصر چهارشنبه در جلسه شورای معادن استان اظهار داشت: این میزان حقوق دولتی در سال ۱۴۰۰ رشد چشمگیری داشت به طوریکه در سال ۹۹ مبلغ وصول شده ۲۳ میلیارد تومان بوده است. 

وی اضافه کرد: پیگیری‌های مستمر موجب شده تا مطالبات ما از معادن وصول شود اما بازگشت سهم استان از این میزان نیازمند پیگیری جدی است که در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شانیان خاطرنشان کرد: در حوزه فرآوری سنگ‌های معدنی پروژه‌های مهمی در حال اجراست که در ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی استان همدان بسیار اثرگذار است.  

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان رشد و توسعه صنایع فرآوری معدن افزود: از ۳۰۰ معدن استان سنگ‌های متنوع و ارزشمندی استخراج می‌شود که در گذشته این مواد به صورت خام عرضه می‌شد که زیبنده این منطقه نبود.

به گفته او ۸۰ درصد معادن استان مجهز به واحد فرآوری اولیه هستند و به معادنی که نیاز به فرآوری داشته باشند مجوزهای لازم داده می‌شود.  

شانیان با اشاره به توسعه صنایع معدنی فروسیلیس، استحصال منیزیم از دولومیت، کنستانتره آهن و گندله‌سازی گفت: با راه‌اندازی این صنایع به دنبال ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی معادن هستیم. 

وی با بیان اینکه در بخش معدن استان ۲ هزار و ۴۶۲ نفر مشغول به کار هستند تصریح کرد: برخی از معادن استان به دلیل معارضان محلی با موانع و مشکلاتی مواجه هستند که نیازمند مشارکت و تعامل  بیشتر مردم هستند تا بتوانند به اشتغال و تولید خود ادامه دهند. 

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان یادآوری کرد: طبق مصوبه شورای عالی معادن در صورت بی‌میلی بهره برداران برای فعالسازی معادنی که در اختیار دارند، از آن‌ها سلب اختیار شده و به متقاضیان جدید واجد شرایط واگذار می‌شود. 

برچسب‌ها شهر همدان مواد معدنی سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر همدان مواد معدنی سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان شهر همدان مواد معدنی سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان معدن و تجارت معادن استان استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است

استاندار کردستان از ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی در کردستان خبر داد و گفت: سیاست دولت سیزدهم کنترل خام فروشی است و با قوت در حال پیگیری این مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در روند بازدید چهار ساعته از مجموعه کیمیا معادن شهرستان بیجار با عنایت به ظرفیت‌ها و منابع خدادادی استان کردستان، اظهار کرد: باید از این موهبت‌ها به بهترین شکل ممکن در راستای توسعه این استان، گام‌های استواری برداریم.

وی با بیان اینکه در ۲.۵ سال گذشته گفتمان و بیان شعار ما بر این مبنا بوده که کردستان محروم نیست، افزود: این استان دارای ظرفیت و ذخایر ارزشمندی است اما سیاست‌های رژیم سابق که در محروم نگه داشتن استان‌های مرزی و کردستان تعمد داشت، باعث شده بود تا توسعه و آبادانی اتفاق نیفتد.

استاندار کردستان ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی فرهنگ خدمت جای حکومت را گرفت و امام (ره) با تاکید بر پیشرفت و خدمت به مناطقی مانند کردستان، معتقد بودند خدمت در این نقاط اجر و ثواب بیشتری دارد.

زارعی‌کوشا از ۱.۱ دهم میلیارد تن ذخایر معدنی در کردستان خبر داد و گفت: این استان با ظرفیت بالا در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی تاکید کرد: سیاست دولت سیزدهم کنترل خام فروشی است و با قوت در حال پیگیری در این زمینه هستیم.

استاندار کردستان در ادامه با بیان اینکه شهرستان بیجار بسیار پرظرفیت است و اراضی کشاورزی زیادی دارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه اراضی کشاورزی این منطقه دیم است اما به تنهایی سه درصد تولید گندم کشور را برعهده دارد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه معادن استان و کیمیا معادن در حفاظت از محیط زیست با اقدامات مربوطه، توجه ویژه‌ای به این مهم داشته‌اند؛ این حسن انجام کار در راستای اهمیت به الزامات محیط زیستی را ارج نهاد.

وی با ابراز امیدواری کرد این گام‌ها با قوت برداشته شود و از استانی که تنها محصولات سنتی کشاورزی داشت به یک استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد تبدیل شود.

به گزارش ایمنا، مجموعه کیمیا معادن سپاهان، در زمینی به مساحت چهار کیلومتر مربع، ظرفیت ۸۰۰ هزار تُن در دو خط تولید کنسانتره را در سال دارد.

کد خبر 751823

دیگر خبرها

  • وجود ۴۵ معدن غیرفعال در لرستان
  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد