Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل گمرک ایران با اشاره به وظایف متعدد گمرک و ارتباط با ۲۷ سازمان ذیمدخل در تجارت خارجی گفت: برای نخستین بار با توجه به تغییر نرخ مبنای محاسباتی، وصول ارزش افزوده از حقوق گمرکی پیشی گرفت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علیرضا مقدسی در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت در گمرک جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، با اشاره به اینکه گمرک از بیرون به عنوان پیشانی تجارت خارجی کشور شناخته میشود، تاکید کرد، گمرک سومین‌منبع درامدی دولت محسوب میشود، علاوه بر اینکه صیانت از سلامت عمومی جامعه از جمله وظایف مهم گمرک است، بررسی وتطبیق مجوزهای وارداتی یکی از کارکردهای مهم نظارتی مرزبان اقتصادی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، در حوزه بین الملل نیز گمرک ایران موظف است که تشریفات گمرکی را مطابق استاندارهای بین المللی سرعت بدهد. این درحالی است که علاوه  بر قانون امور گمرکی و قانون مقررات صادرات واردات باید قوانین  و مقررات مختلفی را در دستور کار قرار دهد. 27 سازمان در تجارت خارجی ذیمدخل هستند، از سوی دیگر گمرک ایران با 13 رویه از بازارچه های مرزی تا ورود موقت رو به رو است. علاوه بر این باید توجه داشت که مقررات این حوزه نوسان زیادی دارد و در کوتاه ترین زمان باید هماهنگی از سوی گمرکات انجام شود.

به گفته مقدسی، علاوه بر حقوق  گمرکی، سود بازرگانی نیز توسط هیئت وزیران مصوب میشود. همچنین مالیات ارزش افزوده واردات از گمرک اخد میشود. برای اولین بار میزان وصول ارزش افزوده با ماخذ 9 درصد در گمرکات از حقوق گمرکی پیشی گرفته است. دلیل این موضوع  نیز کاهش عوارض گمرکی از 4 به یک درصد بوده است.

وی افزود،  1800 ردیف وارداتی نیازمند مجوز استاندارد  و 2000ردیف دیگر نیز نیازمند مجوزهای وزارت بهداشت و سازمان غذا ودارو است.

معاون وزیر اقتصاد  با اشاره به ابلاغ شروع به کار 7 منطقه ازاد جدید گفت: باید تاکید کرد، قبل از اینکه مصوبه ای درباره هرگذرگاه مرزی از جمله‌مناطق آزاد ایجاد شود، باید زیرساخت و نیروی انسانی لازم  مربوطه لحاظ شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی